Harmony Massage

Djurhealing

Reconnective healing fungerar alldeles utmärkt på djur. De är ofta väldigt tacksamma att behandla, för de har inga förutfattade meningar och de visar så tydligt om det fungerar eller inte. Om dom inte gillar behandlingen, eller när dom tycker att det är färdigbehandlat, går dom helt enkelt därifrån! De helande frekvenserna verkar på djuren precis som på oss människor.

Jag hjälper gärna våra fyrfota vänner till en bättre hälsa

De hjälper kroppen att hitta balansen och läka sig själv på ett naturligt och oftast mycket behagligt sätt, utan några mediciner och därmed heller inga negativa biverkningar. Jag hjälper gärna våra fyrfota vänner till en bättre hälsa och därmed till ett bättre liv! Hittills har jag mest jobbar med hundar och hästar. Detta därför att jag rider och har hund själv. Jag hjälper gärna andra sorters djur också!

Djuren jag har behandlat

Läs mer om några av djuren jag har behandlat under rubriken ”healingberättelser”. Priset för en behandling är 600 kr plus eventuellt resetillägg om du vill att jag ska komma till dig. Behandlingstiden brukar vara 30-45 minuter. Ofta tar särskilt första gången lite längre tid, eftersom jag då behöver tid att ”jobba in mig” innan djuret accepterar mig. Du är välkommen att kontakta mig om det är något du undrar över!